Skoči na sadržaj

Трансверзалне дигиталне компетенције – онлајн обука

за садашње и будуће васпитаче
 
У понедељак, 19. 10. 2020. године у 17.00 часова биће организована онлајн обука под називом ,,Трансверзалне дигиталне компетенције”. Обука се спроводи у оквиру Meet&Code иницијативе коју подржавају SAP, Haus des Stiftens gGmbH и одговарајући партнери у земљама чланицама TechSoup Europe мреже.
 
Трећу годину заредом Istraživačko-edukativni centar (IEC) организује манифестацију Meet&Code. Ове године реализацији манифестације прикључило се и Удружење васпитача Војводине, као и Центар за целоживотно учење – организациона јединица Високе школе струковних студија за васпитаче „Михаило Палов”, Вршац. Обука која ће се одвијати онлајн биће прилика да се презентују теоријски и практични садржаји предложених програма стручног усавршавања, које је припремио Центар, а у оквиру међународног Еразмус+ пројекта KEY (Keep Educating Yourself). Детаљније информације о догађају „Трансверзалне дигиталне компетенције” доступне су на адреси: https://www.meet-and-code.org/rs/sr/event-show/5465.
О Meet&Code иницијативи додатне информације можете пронаћи на адреси: https://www.meet-and-code.org/rs/sr/about.
 
Пријавите се на обуку ,,Трансверзалне дигиталне компетенције” и попуните анкету на: http://vaspitacice.rs/linkovi/. На истој адреси постављени су и линкови који ће Вам бити неопходни за праћење саме обуке.
Након обуке, замолили бисмо Вас да попуните још две анкете. Приликом попуњавања уписаћете и своје податке, а они ће се наћи на сертификату који смо припремили за сваког понаособ.